Ghidul Complet al Investitiilor Peer to Peer

Reading Time: < 1 minute

Adrian Capraru impreuna cu Marius Bratu au scris acest Ghid, ce este foarte folositor in special celor ce doresc a investi in Peer2Peer in viitor.

Ghdul este updatat la Decembrie 2019 si contine inclusiv (Foarte Important) un capitol dedicat unor platforme ce au riscuri mai mari.Poate de evitat pentru investitii dar cu siguranta de monitorizat.

Ghidul investitiilor peer to peer contine foarte multe informatii colectate si testate de autori si de alti participanti in aceasta comunitate pe parcursul a peste 3 ani.

Unde mai gasesti GRATUIT o colectie completa de informatie pe acest domeniu?Nicaieri!

Sunt 60 de pagini de informatii cu exemple si poze clare asupra a ceea ce se poate face.Sunt analizate multe platforme si modul lor de operare.

Am contribuit si eu la partea de chestionar si clasamente Platforme impreuna cu alti investitori cu vechime in acest domeniu.

In principal dupa ce citesti acest ghid, citesti si cateva bloguri de specialitate (AICI LINKUL) esti pregatiti sa devii investitor in Peer2Peer!

Va recomand si sa urmariti grupul de Facebook „Investitii Peer2Peer Romania” pentru a fi la curent cu ultimele noutati din acest domeniu.

Mai jos il poti descarca si citi.Este o resursa foarte utila atat pentru cei ce vor sa investeasca in peer to peer cat si pentru cei ce sunt deja investitori.

Succes!

Share and Enjoy !

Shares

One Reply to “Ghidul Complet al Investitiilor Peer to Peer”

Comments are closed for this post.